Cum comand

Comanda telefonica este preferata noastra si este cea mai rapida modalitate pentru Dumneavoastra de a intra in posesia produsului dorit.

Pentru comenzi telefonice sunati la numarul telefonic de mai jos iar unul dintre consultantii nostrii va va da toate delaliile de care aveti nevoie si va va prelua comanda.
     
     TEL : 0760.489.332
      

Prentru a efectua comenzi prin intermediul magazinului nostru online,selectati produsul dorit.CLICK pe "DETALII PRODUS" apoi CLICK pe comanda,apoi completati campurile afisate(nume,e-mail,telefon,mesaj)ii dati trimitere si comanda dumneavoastra va fii trimisa la noi.


In maxin 24 de ore de la trimiterea comenzii,vei fii contactat de unul dintre consultantii nostrii de vanzari telefonic sau prin adresa de e-mail scrisa in campul E-MAIL pt a stabili toate detalile si va prelua comanda.

Numai dupa ce ati fost contactati telefonic de unul dintre consultantii nostrii de vanzari si ati stabilit toate detaliile comanda va fi confirmata iar produsul va fi trimis la dumneavoastra.

  TERMENI DE LIVRARE 3-14 zile

Comenzile sunt trimise prin serviciul Mesagerie interna al Postei Romane cu plata la ridicarea coletului in zilele de LUNI/VINERI si ajung la destinatie in 2/3 zile lucratoare sau prin Fan Curier in cazuri speciale(coletul ajunge in maxim 48 de ore)in conditii speciale sau in cazuri exceptionale.DOLCEDESIGN.RO isi asuma dreptul de a mari timpul de  livrare.

            PENTRU COMENZI MAI MARII DE 500 EURO COSTURILE DE TRANSPORT SUNT GRATUITE ORIUNDE IN LUME!!!!

 ATENTIE!!!La o comanda mai mare de 400 lei vei primi un parfum GRATIS DISPONIBIL!!!!!

avocat roman franta avocat roman belgia avocat roman elvetia